1.    játékok  

 Kedvcsinálónak bemutatjuk mit ajánl a stargames.Az alábbi banner segítségével rögtön arra a stargames játékoldalra  nyithatsz.Felhívjuk a figyelmedet arra hogy ha regisztrálsz pontosan add meg az adataidat.Bankszámlával,Mooneybookers számlával,vagy Neteller számlával fizethetsz. A black gamon egy nagyon népszerű játék.Csak a skill7 en találkozhattunk eddig vele. Na és a népszerű /ÓRÁS GÉP/ Katt a bannerre és játszhatsz vele.   

              Üdvözlet a stargames51 oldalon.Ha a stargames oldalára akarsz lépni,akkor kattints az oldalsó linkre.Vigyázz,nem minden stargames oldalon vannak meg a teljes útmutató menük.Többféle létezik,többféle változatban működik.Válaszd az oldalsó banneren keresztül a belépést.

  1.   Rulett.Van egy rulett szisztémánk.Látogatóinknak megosztjuk.>>link>>                                    

  2. Szóval 6 ponton hejezd el cikkcakkban a zsetonokat az asztalon.24 számot fog takarni.Ha megteszel 6 zsetont és veszítesz,fordítsd meg a zsetonok elhejezkedését és 3-szorozd meg a tétet.És így tovább.../Ráfogsz jönni hogy 2-3 veszítés után nyerni fogsz.Türelem játék.Kis nyeremények./Garanciát nem adunk.Mi is úgy hallottuk.Próbáld ki az ingyenes játékban.Szemléltető ábra.>>>>  Az 1-es számmal megjelölt zsetonok állását nézd.Minden tét után az ellenkező irányba hejezd el,és 3-szorozd a téteket.    Ha szeretnél tét nélkül játszani,egy virtuális casinóban,akkor próbáld ki az online játék casinót.Itt szórakozásból is játszhatsz.                                                    www.casinosjatekok.hu /